De Spijkenissers kennen Peter Luksen zeker al vanaf september 2000 toen hij met zijn autobedrijf achter de molen gevestigd was.

In minder dan 3,5 jaar tijd werd het daar te klein en vestigde AutoSpecialist Peter Luksen zich in februari 2004 aan de Wachthoevestraat 3c in het Industrieterrein Moleneind in Hekelingen. Hij heeft daar een 250 vierkante meter grote garage. Er worden APK-Keuringen,onderhoud en reparaties aan alle soorten van auto`s en bestelbussen verricht.

Hij beschikt over de modernste diagnose systemen. Het bedrijf is tevens gespecialiseerd in schadeherstel. Het is 1 van de weinigen die schades naar ieders budget kan repareren. Men kan zelfs kiezen uit nieuwe en reeds gebruikte onderdelen. In de loop van de 23 jaar dat hij in de autobranche werkt heeft hij alle diploma`s en certificaten die er te halen valt in zijn bezit gekregen waar hij zelf ook erg trots op is.

In 1994 ontving Peter een eervolle onderscheiding als deelnemer en in 1996 werd hij winnaar van de National skill contest Toyota Motor Corporation. Als prijs werd hem een reisje naar japan aangeboden en heeft daar ook de Toyota fabriek bezocht.

Peter`s compagon Ed Roubos (van Roubos Automobiel Expertise) staat samen met Peter borg voor hun kwaliteit. Hij is freelance schade expert en klassieker taxateur.