uw specialist in de regio Spijkenisse/Zuid-Holland

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Onderhoud en Reparatie

Onderhoud en Reparatie

Rijd je in een oudere auto? Dan kun je als vuistregel aanhouden: een kleine beurt na een jaar of na 15.000 kilometer en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer. Rijd je in een nieuwe auto? Dan verschijnt er meestal een melding op je dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt.

APK

APK

De APK staat los van onderhoud aan je auto. Wij voeren dus tijdens de APK keuring geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om jouw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijg je áltijd vooraf een prijsopgave. Zonder jouw toestemming gaan wij niet aan de slag. Zo sta je dus nooit achteraf voor vervelende verrassingen.

Schadeherstel

Schadeherstel

Ons bedrijf is gespecialiseerd in schadeherstel. Tevens zijn wij één van de weinigen die schades naar ieders budget kunnen repareren.
U bent indien mogelijk geheel vrij om zelf te kiezen tussen nieuwe en reeds gebruikte onderdelen.

Welkom

In onze 250 vierkante meter grote garage, aan de Wachthoevestraat 3c in het Industrieterrein Moleneind in Hekelingen, staat een enthousiast team voor u klaar om o.a. APK-Keuringen, onderhoud en reparaties aan alle soorten van auto`s en bestelbussen te verrichten.